angeli forum mk

Одбрана

Прв македонски форум за безбедност и геополитика

одбрана, прв, воен, форум, odbrana, makedonski, voen, #forum, bezbednost, geopolitika

Topics linked your research : angeli forum mk

Ослободен Вранишковски

Мисијата на митрополитот на руската православна црква Иларион, изгледа заврши успешно. Македонската власт го прифати апелот на МПЦ, и го ослободи Вранишковски. Апелациски суд: Од денеска Вранишковски на условен отпуст „Постапувајќи по жалбата на

Македония нема шанси за влез во ЕУ

Зошто?Зато што Грция никогаш нема да прифати дел од ЕУ да стане држава коя се обидува да користи грчката античка история како своя.Антиквизацията е най големиот грев на ДПМНЕ спрема Македония.Шансите на македонците за ЕУ са или поединечно со бугарски

ЛИСТА КОМУЊАРИСТАН - ФОРУМ ВОДЕНИЦА

Листа „КОМУЊАРИСТАН“ Автор: Членовите на форумот „Воденица“ Идеја: Воденичар „ROMA“ Напомена: Листата редовно се ажурира со нови примери Ова е т.н. Листа „КОМУЊАРИСТАН“ каде што ќе се запишуваат имињата на сите поединци од актуелната власт кои

ЛИСТА ПОПУШИНЕЛА - ФОРУМ ВОДЕНИЦА

Листа „ПОПУШИНЕЛА“ Автор: Членовите на форумот „Воденица“ Напомена: Листата редовно се ажурира со нови примери 1. Насилно во училиштата се поставуваат табли со нови имиња... И за тоа НИКОЈ не одговара... 2. Се амнестираат терористи кои со

ДИЕТА

Сите сакаат да бидат витки и убави. Затоа се подложуваат на најразлични диети. Но тоа може да биде и опасно... Ова се пет најлоши и најопасни диети Сите секогаш бараат брз и едноставен начин на слабеење. Брзите диети лесно не заведуваат со

РАКИЈА

Чудотворна билна ракија лекува настинки, аритмија, главоболка Ефикасен пијалок од ракија и билки помага при настинки, болки во стомакот, аритмија и главоболка. Билна ракија може да направи секој сам во домашни услови. Во рецептот се користат многу

Search for a forum in the directory